PANORAMIC VIEW FROM THE TOP OF A MOUNTAIN
TIF - 2024
Price from:
€ 30
View prices
Share in: twitter facebook pinterest url

When purchasing this work

Upon purchase, you will receive a license with the acquired rights and access to the work in the following format and features:
CATALÀ L'arxiu registrat a Safe Creative és un collage fet a partir de l'obra original, en format PDF i de mida DIN A3. El comprador, a més de rebre aquest collage, també rebrà l'arxiu original. El venedor facilitarà al comprador, per correu electrònic, un enllaç per a descarregar l'arxiu original. Propietats de l'arxiu de la imatge. Tipus: TIF. Compressió: Cap. Dimensions: 45000 x 11250 píxels. Relació d'aspecte: 4:1. Resolució: 300 dpi. Color: RGB/16 bits ProPhoto RGB. Grandària: 2,82 GB. Per a imprimir l'arxiu, que està en color RGB/16 bit ProPhoto RGB, abans és recomanable convertir-lo en color CMYK/16 bit mitjançant un programari d'edició d'imatges. Consulteu el model de plotter o el sistema d'impressió a utilitzar, juntament amb el tipus de paper o suport per a imprimir, per poder fer la conversió amb el perfil de color adequat (Coated FOGRA39, Agfa, Euroscale Coated v2, etc.). ENGLISH The file registered in Safe Creative is a collage made from the original work, in PDF format and DIN A3 size. The buyer, in addition to receiving that collage, will also receive the original file. The seller will provide the buyer, via email, a link to download the original file. Image file properties. Type: TIF. Compression: None. Dimensions: 45000 x 11250 pixels. Aspect ratio: 4:1. Resolution: 300 dpi. Color: RGB/16bit ProPhoto RGB. Size: 2.82 GB. To print the file, which is in RGB/16 bit ProPhoto RGB color, it is first advisable to convert it to CMYK/16 bit color, using image editing software. Consult the plotter model or printing system to use, along with the type of paper or support to print, to be able to make the conversion with the appropriate color profile (Coated FOGRA39, Agfa, Euroscale Coated v2, etc.). ESPAÑOL El fichero registrado en Safe Creative es un collage hecho a partir de la obra original, en formato PDF y tamaño DIN A3. El comprador, además de recibir ese collage, también recibirá el fichero original. El vendedor proporcionará al comprador, por correo electrónico, un enlace para descargar el fichero original. Propiedades del fichero de la imagen. Tipo: TIF. Compresión: Ninguna. Dimensiones: 45000 x 11250 píxeles. Relación de aspecto: 4:1. Resolución: 300 dpi. Color: RGB/16 bits ProPhoto RGB. Tamaño: 2,82 GB. Para imprimir el fichero, que está en color RGB/16 bit ProPhoto RGB, antes es recomendable convertirlo en color CMYK/16 bit, mediante un software de edición de imágenes. Consultar el modelo de plotter o el sistema de impresión a utilizar, junto con el tipo de papel o soporte para imprimir, para poder hacer la conversión con el perfil de color adecuado (Coated FOGRA39, Agfa, Euroscale Coated v2, etc.).

About the work

Título: PANORAMIC VIEW FROM THE TOP OF A MOUNTAIN

Vista panorámica desde la cumbre de una montaña.

Representa una vista aérea de un paisaje en el que predomina una gran montaña. Bajo su cumbre, que está nevada, circula una formación de nubes. La montaña está rodeada por un mar en calma y de otras montañas más pequeñas. El sol, que no aparece en la escena, proyecta los rayos de luz desde la parte izquierda, simulando el inicio de una mañana. En el horizonte se ve una cadena montañosa, con nieve en las cumbres más elevadas. El fichero digital de la imagen tiene unas dimensiones de 45000 píxeles de anchura y 11250 píxeles de altura, siendo la relación de aspecto o ratio de la imagen de 4:1. El tipo de fichero es TIF, sin comprimir, con 300 dpi y el color es ProPhoto RGB de 16 bits. El tamaño del fichero es de 2,82 GB. La obra puede imprimirse en un formato grande, debido a su excelente calidad. Creada con software.

Copyright © Jorge Sans Alsina 2024.

All rights reserved.

Mail: jsalsina@hotmail.com

Registered at Safe Creative

Code: 2404087588969
Date: Apr 8 2024 12:47 UTC
Author: Jorge Sans Alsina
License: All rights reserved

More information

About the creator

Jorge Sans Alsina
Jorge Sans Alsina / Visual arts

“Quelcom”

El meu nom és Jorge Sans Alsina i vaig néixer el 1968 a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona, a la vora de la mar Mediterrània.

A la infància ja sobresortia a l'escola quan el meu estimat professor, Abilio, impartia diverses assignatures, i com no podia ser d'una altra manera, a la classe de dibuix, també sobresortia. Vaig aprendre que amb un simple full de paper i un llapis, podia crear art sempre que deixés volar la meva imaginació.

Després, vaig orientar el meu futur professional cap al dibuix tècnic; plànols plens de línies i números, que lluny de semblar-me avorrits o complicats d'entendre, per a mi, desprenien art. Aleshores, va aparèixer un dels primers programes informàtics per dibuixar, el popular “AutoCad”, i la tinta dels antics “rotrings” i el paper vegetal, van deixar d'utilitzar-se.

La meva vida laboral ha estat relacionada durant molt de temps amb diferents disciplines visuals. He treballat com a operador d'AutoCad, com a pintor-colorista, com a retolista, en una impremta on vaig aprendre l'ofici de les arts gràfiques, com a dissenyador gràfic, i creant imatges amb programari 3D.

Cadascuna de les meves obres té el seu propi estil, sense importar-me que el públic relacioni l'obra amb la meva persona. El meu objectiu no és tenir un estil que em defineixi, sinó que cada obra brilli per si sola. M'inspiro en allò que m'envolta, en els meus pensaments, en la meva imaginació, en els mons que construeix la meva ment.

I una obra porta una altra obra, i així successivament...

El pintor italià Jean Albert Carlotti va definir la bellesa com la suma de les parts que formen una unitat, de manera que no cal afegir, treure o alterar res. Un dia, mentre pintava, la seva dona va entrar al taller, i després d'observar-la durant uns segons, el pintor li va dir:

“La bellesa són els àtoms i les molècules treballant mútuament en harmonia i pau, no cal ni restar ni augmentar res més, només cal paciència per veure-la en la seva totalitat i en la seva puresa. Així ets tu. Ets bella”.

Jorge Sans Alsina. Mail: jsalsina@hotmail.com

Top Works

View all works
Do you want to be up to date with everything that happens in Creators?

Subscribe to our Safe Creative newsletters

I have read and accept the privacy policy

Submit


You have already subscribed to our newsletter.
You will receive our news soon =)


Safe Creative
© 2024 Safe Creative